رشته پرستاری در خارج از کشور
پرستاری یکی از مهمترین رشتههای موثر در دنیا در طول دوران تاریخ انسانها بوده است. یک پرستار بخش مهمی از کادر درمان محسوب میشود که نقش بسزایی در حمایت، درمان، هماهنگی و مراقبتهای مربوط به بیماران دارد. حرفه پرستاری در تقسیم بندی علمی هم تراز با پزشکان قرار میگیرد. رشته پرستاری در خارج از کشور در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد پرستاری و دکترا قابل تحصیل است و پس از فارغ التحصیلی در هر مقطعی، پرستاران میتوانند در کلینیکها، بیمارستانها و پاراکلینیکهای دولتی یا خصوصی مشغول به کار شوند. به دلیل افزایش تقاضا برای پرستاری در سراسر دنیا، سرعت و تضمین اشتغال برای این افراد بسیار بالا بوده و امکان بورسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد رشته پرستاری در کشورهایی نظیر آمریکا، کانادا، انگلستان، استرالیا و… فراهم است.
هدف آکادمی حمید ذوالفقاری از تهیه این مقاله و شرح رشته پرستاری در خارج از کشور این بوده است تا دانش آموختگان با بازار کار و تحصیل در خارج از کشور آشنا شوند.
تحصیل پرستاری در خارج از کشور
ادامه تحصیل رشته پرستاری در خارج از کشور از مزایای زیادی برخوردار است. امکان دریافت بورسیه تحصیلی در این رشته، اشتغال سریع بعد از فارغ التحصیلی یا در حین تحصیل، موجود بودن حداقل یک مقطع از این رشته در دانشگاههای سراسر دنیا، آموزش عالی، حقوق بالا و غیره از مزایای مهم این رشته محسوب میشود. دوره تحصیل کارشناسی رشته پرستاری در خارج از کشور 3 الی 4 سال است که بعد از آن افراد میتوانند در مقاطع بالاتر به ادامه تحصیل بپردازند. محل کار و فعالیت در رشته پرستاری از تنوع بالایی برخوردار است و افراد میتوانند در بخشهای مختلفی مانند زنان و زایمان، اطفال، اتاق عمل، اورژانس و icu فعالیت کنند.
ارشد پرستاری در خارج از کشور
ارشد پرستاری در خارج از کشور حدود 2 سال طول میکشد و 33 الی 60 واحد که شامل 18 واحد تخصصی و 120 ساعت کارآموزی است که باید گذرانده شود. برای قبولی در این رشته محبوب نیازمند تحصیل و درس خواندن درست و اصولی هستید. منابع کارشناسی ارشد پرستاری از مواردی هست که باید در مورد آن جستجو و تحقیق نمود. از برترین دانشگاههای ارشد پرستاری در خارج کشور، میتوان به دانشگاه پنسیلوانیا، کینگ لندن، واشنگتن و غیره اشاره نمود.
دکتری پرستاری در خارج از کشور
دکتری پرستاری در خارج که بالاترین مقطع تحصیلی این رشته است بین 3 تا 6 سال طول میکشد؛ البته این مورد بستگی به دانشگاه و کشور مقصد دارد. جالب است بدانید در بازار کار رشته دکتری پرستاری، تمرکز افراد بر پیوستن به هیئت علمی دانشگاههای معتبر و تدریس و آموزش میباشد. ارتقا علم و مهارت پرستاران، انتقال فناوری، افزایش تعامل علمی در سطح بین المللی و فعالیت در مراکز تحقیقاتی از اهداف تحصیل در مقطع دکتری پرستاری است.
ادامه تحصیل از پرستاری به پزشکی در خارج از کشور
امروزه ادامه تحصیل از پرستاری به پزشکی در خارج از کشور طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. یکی از مهمترین نکاتی که باید مد نظر خود قرار دهید این است که آیا کشوری که انتخاب میکنید، دانشجو میپذیرد یا خیر؟ به عنوان مثال کشورهای زیادی هستند که دانشجو میپذیرند؛ در مقابل کشورهایی هم هستند که خدمات پذیرش دانشجو در این حوزه را ارائه نمی دهند؛ همچنین باید به این موضوع توجه کنید که چه کشوری را برای مهاجرت انتخاب میکنید، زیرا انتخاب اشتباه ممکن است که بر ضرر شما باشد. لازم به ذکر است که برای ادامه تحصیل از پرستاری به پزشکی در خارج از کشور، حتما باید مدرک زبان بین المللی داشته باشید.
شغل پرستاری در خارج از کشور
از آنجایی که شغل پرستاری حساسیت بالایی دارد، جایگاه این رشته در دنیا بسیار بالاست و در تمام کشورهای دنیا شغلی با اهمیت شناخته میشود. به دنبال این مسئله، پذیرش در این رشته در سایر کشورها ممکن است امری بعید به نظر برسد، اما اینطور نیست! شما صرفا با کمی وقت گذاشتن و مطالعه منابع مورد نیاز به جهت کسب آمادگی برای ورود به عرصه رقابت، میتوانید به راحتی در این رشته موفق شده و آینده تحصیلی و شغلی خود را در خارج از کشور رقم بزنید.
شرایط کار پرستاری در خارج از کشور
برای ادامه تحصیل یا اشتغال پرستاران در خارج از کشور مواردی است که حتما باید به آن رسیدگی شود. اولین مورد یادگیری زبان کشور مقصد است. پرستاران بخاطر شرایط کاری باید بتوانند به طور مداوم و دقیق با بیماران خود ارتباط برقرار کنند. همچنین برای تحصیل نیز این مورد امری ضروری است. گرفتن مدارکی مانند آیلتس یا تافل و غیره با توجه به شرایط کشور مقصد از ملزومات مهاجرت پرستاران است. مورد دوم معادل سازی مدرک است. یکی از الزامات برای استخدام پرستار در خارج کشور، آشنایی وی با فرهنگ و سطح مردم بومی آن منطقه است، برای همین معادل سازی مدرک بحث مهمی است؛ این به این معنا است که افراد برای اجازه کار باید دانش و تجربه خود را با قوانین، فرهنگ و زبان کشور مقصد معادل سازی نمایند. مراحل معادل سازی نیز در کشورهای مختلف، متفاوت است.
حقوق پرستاری در خارج از کشور
درآمد پرستاران در کشورهای مختلف، گوناگون است. به عنوان مثال میتوان کشور لوکزامبورگ را مثال زد؛ این کشور یکی از کشورهای کوچک اروپای غربی است و اقتصاد قویی دارد. از این جهت بیشترین حقوق را به پرستاران اعطا میکند که این حقوق معادل 60,000 دلار در سال است. کشور دومی که میتوان مثال زد کشور کانادا است؛ این کشور یکی از بهترین سیستمهای جامع مراقبتهای بهداشتی را دارا است. حقوق متوسط پرستاران در این کشور، مبلغی حدود 48,000 دلار تا 55,000 دلار است.
بازار کار پرستاری در خارج از کشور
بازار کار پرستاری در خارج از کشور به عواملی مانند اقتصاد رو به رشد، میزان تقاضا و کمبود نیرو در آن کشور و غیره بستگی دارد. در اغلب کشورهای خارجی حرفه پرستاری به علت تقاضای زیاد و اشتغال سریع از بازار کار مطلوبی برخوردار است و درآمد خوبی دارد. پیش بینیها حاکی از آن است که تقاضا برای جذب پرستاران در سراسر دنیا افزایش خواهد یافت. حوزه انتخابی شما نیز برای کار در بخشهای مختلفی مانند اورژانس، اطفال، اتاق عمل، مراقبت و نگهداری از سالمندان و غیره در میزان تقاضای بازار کار رشته پرستاری در خارج موثر است. پرستاران میتوانند به صورت مستقل یا به صورت همکاری با مراکز درمانی فعالیت کنند.
درآمد پرستاری در خارج از کشور
اگر به دنبال شغلی با درآمد و مزایای بالا هستید، پرستاری میتواند گزینه خوبی برای شما باشد. در اغلب کشورها پرستاران از حقوق خوبی برخوردارند، اما برخی کشورها برای پرستاران پرداختی بیشتری در نظر میگیرند. درآمد پرستاری در خارج از کشور به سابقه، مقام و توانایی فرد بستگی دارد. حال به معرفی چند کشور پردرآمد برای شغل پرستاری میپردازیم.
درآمد پرستاری در نیوزلند
این کشور که در اقیانوس آرام واقع شده، در همسایگی استرالیا قرار دارد. کیفیت زندگی در این کشور بالا بوده؛ در نتیجه موقعیت خوبی برای حرفه پرستاری ایجاد میکند. درصد بالایی از کادر پزشکی این کشور را نیز مهاجران تشکیل داده اند از این رو اگر دنبال زندگی و اشتغال میگردید بهتر است مهاجرت به این کشور را در نظر بگیرید. درآمد سالانه پرستاران بین 32.000$ تا 47.000$ براساس سابقه و توانایی فرد در نظر گرفته میشود.
درآمد پرستاری در آمریکا
در امریکا پرستاران از فناوری مدرن ، تجهیزات و امکانات خوبی برخوردار هستند. حقوق پرستاری در این ایالات درصد بالاتری نسبت به سایر کارمندان دارد و متوسط سالانه درآمد پرستاری در این کشور حدود 67.490$ میباشد.
حقوق پرستاری در کانادا
بازار کار رشته پرستاری در کانادا بسیار پر رونق است و این کشور به داشتن سیستم بهداشت و درمان حرفه ای، معروف است. این کشور از لحاظ پذیرش فرهنگی مهاجران بسیار زبانزد و محبوب است. پرستاران کانادایی به طور متوسط دارای درآمد 55.000$ تا 65.000$ هستند. گرچه میزان دریافت حقوق پرستاران به نوع مدرک، ساعات اضافه کاری و میزان سابقه افراد بستگی دارد.
درآمد پرستاری در انگلستان
پرستاری در این کشور به دلیل داشتن امکانات پزشکی و بهداشتی بسیار بالا، مورد توجه قرار میگیرد. میانگین درآمد پرستاران در این کشور نیز بین 30.000$ تا 43.000$ است که این میزان تنها به صورت حدودی تعریف شده است و عوامل دیگری نیز در تعیین میزان درآمد موثر هستند.
مهم نیست شما موفق به اخذ ویزا از کدام یک از این کشورها میشوید بلکه مقدار تلاش شما وعلاقهتان نسبت به این شغل، میزان موفقیت و پیشرفت شما را مشخص خواهد کرد.
دیدگاهتان را بنویسید